sky preloader

SKYMUSIC™ Studios Member of Skycorp

SKY™ ACADEMY polaznicima dostupan je SKYMUSIC™ Studios sa šest tonskih studija i dvadeset radnih stanica, gde će se obavljati praktična nastava.

Posvećenost stvaranju ovog projekta po sistemu "korak po korak" zahtevala je integraciju izuzetno složenih tehničkih i akustičkih standarda sa ugodnim i kreativnim okruženjem.
Studiji su dizajnirani tako da ne odvlače pažnju od muziciranja, već poboljšavaju i podržavaju različite faze umetničkog stvaranja i produkcije. Jedinstvena arhitektura prostora omogućava da se savremena tehnologija koristi u potpunosti, u svim fazama produkcije, od snimanja i miksanja, do masteringa i post-produkcije.

Praktična nastava je najvažnija!
U najopremljenijem studijskom prostoru na ovim prostorima, najistaknutija imena audio&video produkcije imaju za cilj da svoje višegodišnje iskustvo kroz praktičnu nastavu i “case study” slučajeve, te profesionalne veštine i znanja u području multimedijalne industrije, prenesu svim polaznicima akademije.

SKYMUSIC™ Studios koncipiran je za snimanja, miksanja, surround miksanja, mastering, filmske i video postprodukcije po najvišim svetskim standardima. U srcu sistema se nalaze SSL C200 i C300 konzole, MAC PRO sa ProTools HD sistemom za snimanje i preslušavanje na prvoklasnim Genelec 1234 A monitorima. Veliki izbor mikrofona (legendarni Telefunken ELA M 251E, AKG C12, Neumann U87) i dodatne analogne opreme poput NEVE 8816 sabirnice, AMEK 9098, AVALON VT 737/747 predpojačala, različitih pažljivo biranih ekvilajzera i efekt procesora dodatno će doprineti konačnoj zvučnoj slici snimka.

Studio poseduje nov SHIGERU KAWAI koncertni klavir kao i veliki izbor klavijatura i sintisjzera među kojima se izdvajaju KORG(KRONOS 2, PROLOGUE 16, R3), WALDORF QUANTUM, ARP ODYSSEY, AKAI MPC X ritam mašina i druge kvalitetne opreme koja se konstantno dopunjava.

Studios Photography